Ønskeliste efterår 2019

Efterårsønsker 2019

1) Efterårsstøvler fra Anna Field

Min absolutte yndlingssæson på året er og bliver efterår! Jeg elsker ALT ved efteråret: farverige ture i skoven med Watson, te i lange baner, weekendmorgener under dynen, simremad og selvfølgelig: støvler!

Da vi var på ferie i år, fandt jeg de flotteste støvler i en lille lokal italiensk butik. Desværre var den lukket og da vi skulle hjem tidligt næste morgen, var jeg nødt til at vinke farvel til dem – hvilket min bankkonto måske havde det OK med. Til gengæld fandt jeg disse støvler fra Anna Field på Zalando, som ligner dem næsten på en prik, og som tilmed er mere budgetvenlige. Det ser ud til, at efteråret er reddet – hurra! 🙃

Link: www.zalando.dk/anna-field-stovletter-cognac

2) Ribbet sweater

Sweatere kan man aldrig få for mange af, og denne her fra Mango passer lige præcis ind i min ide om efterår!  🙃

Link: https://shop.mango.com/dk/flecked-rib-sweater

3) Vero Moda faux leather biker jacket

Der mangler stadig et par vigtige basics i mit klædeskab, og en af dem er en læderjakke. Men men… dette efterår skal det være, så derfor har jeg sat denne fine sag på ønskelisten.

Hvis jeg kan undgå det, går jeg gerne udenom lædervarer (dog uden på nogen måde at være fanatisk omkring det). Derfor er jeg især vild med denne jakke, da den ser ægte ud, uden at nogen stakkels dyr har måtte lade livet.

Link: https://www.asos.com/vero-moda/vero-moda-faux-leather-biker-jacket

4) Relaxed jeans fra Mango

Jeg er helt ærligt mest til skinny jeans, men er begyndt at eksperimentere mere og mere med løsere jens-modeller. De her jeans fra Mango er et godt bud på en mellemting – og så ser de både stilede og behagelige ud!

Link: https://shop.mango.com/dk/women/jeans-relaxed​

5) Og prikken over i’et: Rosaguld armbånd fra Pilgrim

Okay der danner sig måske nok lidt et farvetema i dette indlæg, men for mig handler efteråret altså også ofte om rød-brune og gyldne farver. Dette armbånd fra Pilgrim passer lige ind i farvepaletten og bliver en smuk prik over i’et.

Link:https://www.pilgrim.dk/products/601824052

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top