Om at skulle være forælder – og drengemor!

Yepp.. Så blev det vores tur: til februar skal vi være forældre til en lille dreng!

Graviditeten er hele vejen igennem forløbet overraskende let. Jeg har ikke rigtigt været dårlig på noget tidspunkt, og det er først her på tærsklen til 3. trimester, at jeg begynder at kunne mærke, at baby vokser (og dermed også vejer) godt til.

Humøret har også være højt hele vejen igennem. Faktisk er der som om hormonerne har gjort noget godt for mig, og nærmest har gjort mig mere følelsesmæssigt stabil end jeg normalt er – det siger nok lidt om min personlighed generelt 😂

Det eneste tidspunkt, hvor jeg har haft en mindre krise var, da jeg fandt ud af, at vi ventede en dreng. Jeg havde egentlig haft det på fornemmelsen hele tiden, men da vi endelig fik beskeden, havde jeg et par dage med panik fordi: hvordan er det lige man er drengemor!? Er det ikke sådan noget med at spille fodbold og computer og lege vildt? Det er altså ikke lige mig! Panik!

En anden ting er, at jeg jo selv er af hunkøn, så det kender jeg ligesom. Derfor føles det på en måde mere trygt at skulle være mor til en pige.

Men da panikken havde lagt sig lidt, indså jeg, at der jo i virkeligheden ikke er særlig stor forskel, specielt ikke i starten, hvor de jo bare er små, søde, ikke-indoktrinerede klumper 👼

Så efter at have trukket vejret et par gange – og shoppet lidt babytøj – lagde panikken sig, og jeg begyndte at forestille mig, mig selv i rollen som drengemor. Så nu glæder jeg mig faktisk bare til at gå til fodbold, ballet, stangspring, eller hvad ellers min lille purk finder på at interesserer sig for 😊❤️

Tøjet er fra Joha og er købt hos Kids-World.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top