Preggo ønskeliste til de kolde tider

1) Badedragt

Måske ikke lige det man helt åbentlyst forbinder med vinter, meeen jeg er så heldig, at min søde kæreste har besluttet sig for at forkæle mig og min gravide mave lidt og invitere i spa. Selvom det føles lidt åndsvagt at bruge penge på badetøj, som jeg nok kun kommer til at bruge meget få gange, er jeg altså nødt til det for let’s face it – jeg kommer ikke ned i min gamle bikini igen lige med det samme 😶

Link: https://www.asos.com/mamalicious/maternity-leopard-print-swimsuit.com

2) Mama Tunika

Jeg kan godt passe de fleste af mine skjorter og toppe, men mange af dem begynder altså at se mere og mere fjollede ud i takt med at maven vokser. Derfor: denne tunika med smart bindebånd lige over maven.

Link: https://www2.hm.com/mama-tunika​

3) Coatigan

Navnet siger jo det hele: coatigan! Elsker elsker elsker farverne og mønstret på denne smart mellemting mellem en jakke og en cardigan. Perfekt til at have indenunder en lang jakke på de kolde dage!

Link: https://www.zalando.dk/mamalicious-mlelaya-coatigan​

4) Klassisk Frakke

Igen en af de der ting, som er lidt fjollede at købe, fordi man jo kun kommer til at bruge den i meget kort tid. Jeg har egentlig også en jakke som fungerer fint nok indtil videre (bortset fra, at jeg ligner et telt), men den begynder at stramme lidt over maven. At være gravid og fryse meget, synes jeg er virkelig ubehageligt, så hvis det når til det punkt, hvor jeg ikke kan lukke min nuværende jakke, kunne jeg godt finde på at shoppe denne fine klassiker.

Link: https://www.zalando.dk/mamalicious​-frakke

5) Dr. Martens med for

En gammel kending som jeg faktisk allerede har. Dog er mine ved at være fuldstændigt udtrådte efter godt 4 sæsoners brug, så et nyt par sniger sig altså med på vinterens ønskeliste.

Link: https://www.zalando.dk/dr-martens-serena​

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top